Termékek

A VKPAK rendelkezik nyomásérzékeny papírcímkék, valamint polietilén hüvelyes és teljes testű zsugorodó címkék automatikus címkézőgépeivel. Automatikus rendszereink konfigurálhatók elülső, hátsó, burkolati és többoldalas alkalmazásokhoz. A legkorszerűbb képességünk tartalmaz nyomtatási és alkalmazási technológiát is a UPC kódoláshoz.

A VKPAK sokféle automatikus címkézési rendszert gyárt, hogy megfeleljen az Ön címkézési igényeinek. Bármely automatikus címkéző gép szíve az irányítási rendszere. A VKPAK a piac legfejlettebb kontrolljait fejlesztette ki, szédítő lehetőségekkel, amelyek minden címkézési rendszerünkbe beépülnek. Ezenkívül a kezelőszervek alkalmazhatók speciális alkalmazásokhoz, amelyekkel rendelkezhet.

Akár a felső, az alsó, az elülső, a hátsó, a csomagolás, a nyak vagy ezek bármely kombinációjára van szüksége, az Ön igényeinek megfelelő automatikus címkézési rendszert tudunk biztosítani. Ezen az oldalon sokféle szabványos automatikus címkéző berendezést talál, de ne féljen felhívni minket bármilyen speciális igényével kapcsolatban, mivel esélye van, beépíthetjük őket a szükséges címkézési rendszerbe.