Automatikus kartondoboz sarok címkéző gép

Automatikus kartondoboz sarok címkéző gép
A gépet széles körben használják a kozmetikában, az élelmiszeriparban, az orvostudományban, a napi vegyszerekben, az elektronikában, a játékokban, a hardveriparban, a műanyagokban és más iparágakban, és alkalmazható különféle síkbeli címkézésekre, és a bevonó mechanizmus cseréje megfelelhet az egyenetlen felületi címkézésnek; és a gép előnyei a magas stabilitás, a jó címkézési hatás, nincsenek légbuborékok, nincsenek ráncok és a pontos címkézés.

A címkéző gép paraméterei
Címke hossza10mm ~ 300mm
Címke szélessége10mm - 150mm
Tekercs címke külső átmérője300mm ~ 350mm
Tekercs címke belső átmérője70mm ~ 75mm
Pontosság± 1 mm
A címke sebessége30 ~ 120db / perc
Szállítószalag sebessége5 ~ 25m / perc
Megfelelő címketípusRagasztó matrica címke (átlátszó lable elérhető)
Üzemi légnyomás0,4-0,6 MPa
Feszültség220 VAC ± 10 50 Hz
Erő1500W
Súly230 kg
Általános dimenzió2000mm × 800mm × 1500mm

Főbb jellemzői

1) Széles alkalmazási tartomány, képes megfelelni az összes kerek palack címkézésének vagy az sqaure palack címkézésének igényeinek, a palack közötti váltás egyszerű, könnyen beállítható

2) A címke pontossága jó, a címke kitérője az egyenirányító mechanizmust alkalmazza, a szalag nem tér el, a címkézési helyzet és a dőlésszög állítható, és a beállításnak nincs holt szöge.

3) A címke minősége kiváló, fogadja el a rugalmas sajtófedél övét, a címke lapos, nincs ránc, javítja a csomagolás minőségét.

4) Az alkalmazás rugalmas, a palack álló típusú címkéző gép automatikus palackelválasztó funkcióval van ellátva, egyetlen gépben előállítható, és összekapcsolható a gyártósorral is.

5) Intelligens vezérlés, automatikus fotoelektromos nyomkövetés, nem címkézés, nem szabványos automatikus korrekció és a címkék automatikus felismerése, a szivárgás és a címkehulladék megelőzése.

6) Nagy stabilitás, a támogató berendezés 7 × 24 órás üzemel, Mitsubishi PLC, Weinview tochscreen, KEYENCE üvegérzékelő, Leuze nagy pontosságú címkeérzékelő.

7) A beállítás egyszerű, a címkézési sebesség, a szállítási sebesség és a palack elválasztási sebessége fokozatos sebességszabályozást valósíthat meg, és a beállítást a követelménynek megfelelően hajtják végre.

8) Erős és tartós, fogadjon el három sávos beállító mechanizmust, teljes mértékben használja ki a háromszög stabilitását, az egész gép szilárd és tartós. Teljes ss304 rozsdamentes acélból készül, amely megfelel a GMP gyártásának követelményeinek.

Automatic-Carton-Box-Corner-Labeling-Machine-Details

Részletek

Letekerés mechanizmusa

A görgős címkét használja. A mechanizmus kikapcsol, amikor a gép működik.
--A címke alkalmazása: öntapadó címke, száraz ragasztófólia, elektronikus felügyeleti kód, vonalkód és így tovább.
--A termék alkalmazása: A címkék vagy filmek sík, nagy ívfelületre történő rögzítéséhez szükséges termékek

Vontatási funkció

Meghúzza a címkét, ami növeli a címke pontosságát. Ez egyszerű struktúra, könnyen kezelhető. és megakadályozhatja a címke kirándulását.

Érzékelő

Támogatja a hosszú ideig tartó munkát, nincs forró, pontos érzékelés, egyszerű kezelés. Érzékeli a címkét, amikor a gép működik. Így növelheti a pontosságot.

Fedő mechanizmus

Egyszerű beállítás, szokásos kialakítás, nincsenek ráncok, nincsenek buborékok

Gép anyaga

Erős és tartós, fogadjon el három sávos beállító mechanizmust, teljes mértékben használja ki a háromszög stabilitását, az egész gép szilárd és tartós. Teljes ss304 rozsdamentes acélból készül, amely megfelel a GMP gyártásának követelményeinek.

Alkatrészek

Nagy stabilitás, A támogató berendezés 7 × 24 órán át működik, Mitsubishi PLC, Weinview tochscreen, KEYENCE üvegérzékelő, Leuze nagy pontosságú címkeérzékelő.

Tintasugaras nyomtató

Felszerelhető tintasugaras nyomtatógéppel, amely képes a gyártás dátumának és a tétel számának online nyomtatására, csökkentheti az üveg csomagolási folyamatát és javíthatja a gyártás hatékonyságát.

Szalag nyomtató

Fel lehet szerelni szalagnyomtató géppel, amely képes a gyártási dátum és a tételszám on-line nyomtatására, csökkenti a palack csomagolási folyamatát és javítja a gyártás hatékonyságát.

Alkalmazás

Használható címkézésre, kartondobozra, különféle kártyákra, papírlapokra, széthajtott papírdobozokra, PE táskákra, könyvekre és hasonlókra, valamint védőfóliákkal is beilleszthető a különféle termékek felületére.