Automatikus tájolással tekerje körbe a címkéző gépet

Automatikus tájolással tekerje körbe a címkéző gépet
Orientált körbefutó címkéző gépet szervomotor vezérel (a címke pontos értéke 1 mm), bármilyen kerek tartályhoz alkalmas. A címkéző gép összes elektromos alkatrésze Tajvanon vagy Japánban készül. A hárompontos tartószerkezet nagy pontosságú címkézést tesz lehetővé a kerek palack számára. Pneumatikus körbetartó állomás a sokoldalú palackátmérőhöz. Automatikus tájolású Wrap Around Címkézőgép a felület vagy más ívelt felület kerületének címkézésére étkezési üveg műanyag kerek palackok, üvegek, kannák, konzervdobozok stb. Számára. Opcionális kerületi pozícionáló érzékelő eszközzel rendelkezik, a meghatározott helyzetű egy- vagy kettős matrica címkézéssel.

Címkézés pontossága± 1 mm (a termék és a címke hibáját leszámítva);
TápegységAC220V 50 / 60Hz 700W
Szállítószalag sebessége5 ~ 25 méter / perc;
Címkézési sebesség10 ~ 35db / perc (a termékhez, a címke méretéhez kapcsolódik);
Matrica Out-Come sebességLéptető motor: 5 ~ 19 méter / perc
Szervomotor: 5 ~ 25 méter / perc
Alkalmazási palack méreteKülső átmérő: Φ25-100mm;
Magasság: 25mm ~ 300mm;
Alkalmazható címkeméretCímke hossza: 20mm ~ 290mm;
Címke szélessége (törzspapír szélessége): 20mm ~ 120mm; 180mm (opció)
Belső átm. papírtekercsΦ76mm
Külső átm. papírtekercsMax. Φ300mm
Méret (L * W * H)2000mm × 1150mm × 1500mm
Súly185kg

Jellemzők:

1. Rendeljen pozicionálási funkciót az Ön választása szerint. Egy matrica vagy két matrica címkézési módja is megvalósítható.

2. A címkézési fej kényelmesen beállítható, a címkézési sebesség automatikusan szinkronban van a szállítószalag sebességével a pontos címkézés érdekében.

3. A szállítószalag sebességét, a nyomószalag sebességét és a címke kimenetének sebességét a PLC emberi interfésze állíthatja be és változtathatja meg.

4. Használjon híres márkájú PLC-t, léptető vagy szervomotort, meghajtót, érzékelőt stb., Jó minőségű alkatrészek konfigurációját.

5. Kerek palackok rögzített pontú és helyzetű címkézésére alkalmas.

6. Használjon gumikerék-differenciál távolságtartó mechanizmust, az inverter fokozatmentes sebességváltását, bármilyen távolságra elválasztva. Termékcserénél nincs szükség a specifikációk alkatrészeinek módosítására.

7. Használjon importált, jól ismert márkájú szervomotort, biztosítva a nagy sebességet, pontosságot és stabilitást.

8. A henger pozícionálása, gyors működés és a termékspecifikációk széles skálájához alkalmazható.

9. A címkéken gördülő gumikerék, hosszú élettartam. A pozicionáló címke nagy pontosságú címkézés.

10. Címkézési pontosság ± 0,5 mm.

Egyéb következményes berendezések bemutatása:

1. Különböző címkézési megoldások kaphatók sík felületre, kerek címkézésre, kúpos csomagolású címkézésre. Egy termék képes egy matrica, két matrica vagy több matrica címkézésére, valamint egy matrica az egyik, két, három vagy több oldal címkézésének befejezésére.

2. Beszállíthatjuk Önnek az opcionális palackfejtő esztergapadot, amelyet közvetlenül a címkézőgép előtt lehet csatlakoztatni, az operátorok az üvegeket a forgóasztalra tehetik, majd a forgóasztal elküldi az üvegeket a címkézőgéphez a címkézőgéphez automatikusan.

3. Megfelelhet a súlyellenőrzővel, a fémdetektorral, a palacktöltő géppel, a sapkás géppel, varrással ellátott géppel, borító lenyomatgéppel, tintasugaras / lézeres / TTO nyomtatóval stb.