Automatikus nedves ragasztó címkéző gép

Automatikus nedves ragasztó címkéző gép
Automatikus palack nedves ragasztó címkéző gép automatikusan felcímkézi az üveg, műanyag, alumínium, háziállat, karton tartály kerek tartályát, és hideg ragasztó segítségével függőleges helyzetben körbetekeri a címkéket. A gép merev, sokoldalú és megbízható, valamint növeli a működési hatékonyságot, emellett számos exkluzív tulajdonsággal rendelkezik, amelyek további előnyöket kínálnak.
1, a nedves ragasztó címkézőgép elfogadja az érett PLC vezérlőrendszert
2, ragasztó címkéző gép tartalmazza a szállítószalagot, illessze be a címkét a palackra ragasztóval
3, a nedves ragasztó címkéző gépet széles körben használják a kerek tárgy címkézésére olyan iparágakban, mint az élelmiszeripar, az orvostudomány, a napi vegyszerek és így tovább.

ModellPalack ragasztó címkéző gép
HAJTÁSVáltó motoros
Palack átmérőjeФ55-110mm
Üvegmagasság60–450mm
CÍMKESZÁLLÍTÁSI SPEED50-120db / perc
CÍMKESzélesség: 20-220mm Hosszúság: 80-370mm
GÉP MÉRETE2400 * 824 * 1100mm
PONTOSSÁG± 1 mm
Bemeneti teljesítményAC 220V / 380V 50 / 60HZ 750W

A termék jellemzői

* Működés: A nedves ragasztó címkéző gép címkedoboza a különböző címke méretnek megfelelően változtatható.

* Anyag: A ragasztócímkéző gép SUS304 rozsdamentes acélból készül

* Konfiguráció: A nedves ragasztócímkéző gép jól ismert japán, német, amerikai, koreai vagy tajvani márkájú alkatrészeket fogad el

* A csavaros üveg alapján a palackok mozgása stabilabb.

* A címkedoboz vezérelhető a különböző címkézési igények kielégítése érdekében.

* A címke dobozának mérete a különböző címke méretnek megfelelően változtatható. A művelet kényelmes és könnyű.

* A ragasztószivattyút használja, és a ragasztó körkörösen használható. Az áramló ragasztó mennyisége szintén változtatható a különböző címkézési igények kielégítése érdekében.

* Összehasonlítva az öntapadó címkékkel, a papírcímke olcsó.

Részletek

Előnyök

1. Teljes gép 304 rozsdamentes acélt és fejlett alumíniumötvözetet használ, megfelel a GMP követelményeinek.

2. Automatikus címkeküldés, automatikus beillesztés, automatikus címkézés, amelyek nagymértékben javítják a címkézés hatékonyságát.

3. Fejlett kompatibilis ember-gép interfész rendszer, egyszerű és intuitív, tele funkciókkal, gazdag online súgófunkciókkal.

4. A palackok forgócsavaros vezetésével a szállítószalagon a palack zökkenőmentesen halad, és az elhelyezése megbízható. A gördülő mechanizmus használatával a címke beillesztése jó, a címkézés megbízhatósága fokozott, a védelmi eszköz fel van szerelve üveg nélkül, nincs címke ki, nincs paszta, nincs címke és így tovább.

5. A nagy tisztaságú réz ragasztódoboz illeszkedik a rozsdamentes acél hengerhez, hogy a folyamat pontos legyen. A ragasztó vastagsága az igények szerint állítható be, és a ragasztó egyenlő, hogy kiküszöbölje a ragasztó pazarlását és a ragasztó szivárgásának jelenségét.

6. A speciális gumihengert többféle eljárással kezelik, deformáció és kopásállóság nélkül. A ragasztó egyenletes és könnyű, és a ragasztó mennyisége megtakarul.

7. Intelligens vezérlés, automatikus fotoelektromos követés, ha nincs tárgy és címke, nincs automatikus címkekorrekció és automatikus címkeészlelő funkció a ragasztószivárgás és a címkehulladék megelőzése érdekében.

8. A vákuumszívó rendszerrel és az öv együttműködésével a címke simán ragasztható a palackra.

9. A frekvenciaváltó segítségével a motor fordulatszáma szabadon állítható, és a címkézési kapacitás szabadon szabályozható.

10. Önállóan működhet, és összekötheti a gyártósort is.

11. A ragasztódoboz, a bevont gumikerék és a forgó torony szétválasztása egyszerű és gyors tisztítást tesz lehetővé.

12. Az egész gépet a világhírű elektromos konfiguráció választja ki a minőség biztosítása, stabilabbá tétele, hosszabb használat és kevesebb karbantartás érdekében.

13. A címkézés, a szállítás és a palackelválasztás sebessége fokozatos sebességszabályozást valósíthat meg, és az igényeknek megfelelően állíthatja be.

14. A beállítás egyszerű, kis számú alkatrész, például a torony, a vákuumszalag és így tovább, cseréje gyorsan beállítható és kielégíthető a palack különféle specifikációival. A kiigazítási tényezők pedig maximálisan kizárhatók.