2021 Új Taffeta címkenyomtató gép

tafta címkenyomtató gépek, taft címkenyomó gépek ...

taffeta címkenyomtató gépek, taft címkenyomtató gépek…

··· Alacsony árú textil taft használt rotációs címkenyomógép Textil címke nyomdagép bemutatása: Kerek palack matricákat 1550 taft címke nyomdagép termékhez kínálnak a beszállítók az Alibaba.com-on, amelynek 16% -a flexográfiai nyomtató, ruhadarab címkék…

Taffeta & Sartin Printing Machine | RK | Garment Label... - YouTube

Taffeta és Sartin nyomdagép | RK | Ruhacímke… - YouTube

JR-1531 Flexo címkenyomó gép szatén poliészterhez, pamutszalaghoz és nejlon tafthoz. Jukebox Print. • 776 тыс. просмотров 11 месяцев назад. Rotációs címkenyomtató gép. sri sastha.

Taffeta nyomdagép - Taffeta nyomdagép ... - ecplaza.net

Taffeta nyomdagép - Taffeta nyomdagép ... - ecplaza.net

A flexo címkenyomtató gép nagy mosásállósággal képes elérni a címke képét. A sorozat nyomtatási mechanizmusa az, hogy a tinta shazhou textil műszálgyár, amely 34 évig szakosodott a nyomtatásban és a festésben. A fő termékek a műselyem challie, a rayon serge, a fu chun taft, a pamut ...

Ruha Taffeta Shartin nyomdagép - forró fólia bélyegzés ...

Ruha Taffeta Shartin nyomdagép - forró fólia bélyegzés…

Ruhaszalagos címkenyomtató gép. Csak új. Kincses ügyfeleink igénybe vehetik a legjobb minőségű bélyegző dombornyomásos sajtológépet. A kínált termékcsaládot pontosan egy szakértői csapat fejleszti, kiváló minőségű alapanyagokat és modern technológiát alkalmazva.

Flexo címkenyomtató gép 2 + 1-CAIYU NYOMTATÁSI SZOLGÁLTATÁSOK ...

Flexo címkenyomtató gép 2 + 1-CAIYU NYOMTATÁSI SZOLGÁLTATÁSOK…

Flexo címkenyomtató gép 2 + 1. Kategória: Textilipari gépek. A tintát működtető gépek egyenletesen eloszlanak az anilox-görgőkön, majd átkerülnek a hengerbe. A flexo fotopolimer lemez ekkor összegyűjti a tintát, és közvetlenül az anyag felületére nyomja ...

Kína Taffeta nyomtatási címke, Taffeta nyomtatási címke nagykereskedelem ...

Kína Taffeta nyomdai címke, Taffeta nyomdai címke nagykereskedelem ...

Kína Taffeta nyomdai címke gyártók - nagykereskedelem 2020 kiváló minőségű Taffeta nyomdai címke termékek a legjobb áron tanúsított kínai címke nagykereskedőktől, címkeanyagok gyártóktól, beszállítóktól és a Made-in-China.com gyárból.

179 Legjobb címkenyomtató gép - MK PRINTECS GÉPEK.

179 Legjobb címkenyomtató gép - MK PRINTECS GÉPEK.

Használt címkenyomtató gép szállítója Indiában - MK PRINTECS MACHINERY. +91 9842985143 és 7200729855. BEMUTATÓ CÍMKEGYOMTATÓ GÉPSZÁLLÍTÓK INDIÁBAN / MK PRINTECS MACHINERY- Mob +91 9842985143 - YouTube.

Általános információk | PLMA | World of Private Label

Általános információk | PLMA | World of Private Label

A PLMA 2021-es, a World of Private Label nemzetközi kiállítását a hollandiai Amszterdamban, a RAI Kiállítási Központban rendezik, és több mint 2000 kiállító céget mutat be, köztük közel 50 nemzeti és regionális pavilont.

„Új év 2021” 3D nyomtatási modellek - yeggi

1920 „új év 2021” 3D modellek. Minden nap új 3D-s modellek a világ minden tájáról. A „2021 új év” keresése - 1 920 nyomtatható 3D modell Csak kattintson az ikonokra, töltse le a fájl (oka) t és nyomtassa ki őket 3D nyomtatójára

Címkenyomtató gép - 51 fénykép - Üzleti kellékek szolgáltatása

Címkenyomtató gép - 51 fénykép - Üzleti kellékek szolgáltatása

Címkenyomtató gép, vektor. 193 kedvelés. Használt címkenyomtató, -csomagoló és -feldolgozó gépek világszerte versenyképes áron szállítója. Új fiók létrehozása. Nem most. Címkenyomtató gép. Üzleti kellékek szolgáltatása.

Automatikus kerek palack címkéző gép dátum nyomtató géppel.

Automatikus kerek palack címkéző gép dátum nyomtató géppel.

A nyomtatott anyagok tartalmaznak műanyag fóliát, különféle laminált fóliát, alumínium / műanyag fóliát, papírt, papír / műanyag lapot, bőrt, műanyag termékeket stb. Fő technológiai paraméterek: Sebesség 10–260-szor / perc, fokozatmentes sebesség-beállítás Nyomtatási terület Egy sor: max. .

Üdvözöljük az MK Printecs Machinery, a címkenyomtató gép ...

Üdvözöljük az MK Printecs Machinery címkenyomtató gépénél ...

Címkenyomtató gépek szállítói, Roll form Címkenyomtató gépek szállítói, Flexo Rotary Ezeket a gépeket külföldről importáljuk, és jó állapotban értékesítjük, mint például új márkájú gépek. Az MK PRINTECS GÉPEK jól ismerik a nyomdagépeket, és több mint 2…

photos.google.com

photos.google.com

Látogasson el az Új Google Fotók webhelyre.

N jelölésű szatén szalag taft nyomtatógép virághoz ... - AliExpress

N jelű szatén szalag taft nyomtatógép virághoz… - AliExpress

Olcsó nyomtatók, vásároljon minőségi számítógépet és irodát közvetlenül Kínától Beszállítók: N jelű szatén szalag taft nyomtatógép virágbolthoz taft digitális nyomtatóval Élvezze az ingyenes szállítás világszerte! Korlátozott idejű eladás, egyszerű visszatérés.

3d Автоматический Настенный Принтер-китайская Настенная Ручка

3d Автоматический Настенный Принтер-китайская Настенная Ручка

Kínai Wallpen. Függőleges nyomtatás, fali nyomtatógép.

Mi a taffeta szövet? Hogyan készül a taft és a ... - MasterClass

Mi a taffeta szövet? Hogyan készül a Taffeta és a… - MasterClass

Láncra nyomtatott taft. Ez a fajta selyem taft a szövés előtt kinyomtatja a láncfonalakat, amelyek változatos színű pasztell mintát hoznak létre. A XVIII. Században nagyon népszerű volt Franciaországban.

AVT | Fejlett látástechnika - Géplátás-ellenőrző rendszerek

AVT | Fejlett látástechnika - Géplátás-ellenőrző rendszerek

5 A SEPT ETIQUETTE teljes címkenyomtatási pontosságot ér el az AVT nyomtatási ellenőrző rendszerekkel. Az AVT világszerte vezető szerepet tölt be a legújabb gépi látási rendszerek alkalmazásában a folyamatok nyomtatásában és átalakításában. Az AVT nyomtatási ellenőrzési megoldásai fejlett folyamatirányítást, minőséget biztosítanak…

Címkenyomtató gép, Ofszet nyomdagép eladó, ZONTEN ...

Címkenyomtató gép, Ofszet nyomdagép eladó, ZONTEN…

A Zhongte professzionális címkenyomtató berendezések gyártója, amely az ofszet nyomdagépek, a magasnyomásos címkenyomtatás fejlesztésére, gyártására és forgalmazására specializálódott. Elsősorban ofszet nyomdagépet, magasnyomású címke nyomdagépet, flexo nyomdagépet, hasító gépet stb. Nyújtunk ...

Pressdepo - Használt nyomtató berendezések és nyomdagépek eladó.

Pressdepo - Használt nyomtató berendezések és nyomdagépek eladó.

Használt nyomdagépek vásárlása és eladása Piactéren. Használt ofszet és digitális nyomtató gépek. Nyomdagépek vétele és eladása - Használt grafikai berendezések világszerte eladó. 6699 használt gép ma online. Nincs bejelentkezve.

Printful: On-Demand Print & Embroidery Fulfillment and Warehousing...

Nyomtatható: Igény szerinti nyomtatás és hímzés teljesítése és raktározása…

Hozzon létre és adjon el saját egyedi dizájntermékeket online, on-demand nyomtatással. Iratkozzon fel ingyen, és kezdje el az egyedi termékek értékesítését saját márkanév alatt készlet nélkül.

Címkenyomtató gépek vevői, vezetékek vásárlása, címkenyomtatás ...

Címkenyomtató gépek vásárlói, vezetékek vásárlása, címkenyomtatás…

Gondoskodunk a címkenyomtató gépekről. A katalógus részletes adatait megadja nekünk ennek a gépnek és milyen áron? gép, forgó szerszámvágó gép1: kézműves - nemfém anyagú sajtolás, vágás és laminálás; 2: alkalmazott termék - címke- és ragasztótípusok, porálló háló, ütésálló sorozat, szigetelőanyagok…

Címke nyomdagép - Stock Fotó © uatp12 # 36944617

Címke nyomdagép - Stock Fotó © uatp12 # 36944617

A „Címkenyomtató gép” fénykép személyes és kereskedelmi célokra használható a megvásárolt Royalty-free licenc feltételeinek megfelelően. A kép letölthető nagyfelbontású minőségben, 3000 × 2000-ig.

FABTECH 2021 - Chicago

FABTECH 2021 - Chicago

Új hónap! A regisztráció 2021-ben nyílik meg. 2021 Nyitva van az előadók felhívása. Ossza meg tudását a technológiai fejlődésről és a kreatív koncepciókról a konferencia résztvevőivel.

Drugge-jelentés 2021

Drugge-jelentés 2021

A fogak új tüneteket hullanak ki ... A maszk dac továbbra is erős a Big Sky Country-ban ... Ahogy sportolók ezrei kapnak teszteket, az ápolónők csodálkoznak: Milyen nemzet nemzeti áttekintés NBC hírek új köztársaság new york NY napi hírek NY post NY idők NY idők drót new yorker newsmax ok!

Töltse le a 2021-es nyomtatható naptárakat

Töltse le a 2021-es nyomtatható naptárakat

Töltse le mindenféle 2021-es és 2022-es PDF naptárat. Éves, havi, fekvő, portré, két hónap egy oldalon és így tovább. Akár a sajátját is. Töltse le a 2021 nyomtatható naptárakat print-a-calendar.com. < 2020 2022 >.

Címkenyomtatási szolgáltatások | Egyedi nyomtatott csomagolások | Rugalmas ...

Címkenyomtatási szolgáltatások | Egyedi nyomtatott csomagolások | Rugalmas…

A Sunlea címkenyomtatási szolgáltatásokat nyújt. Egyedi nyomtatott csomagolásokat készíthetünk. Rugalmas csomagológyártók vagyunk. Sunlea Címkenyomtatás A címkenyomtatás területén végzett több mint 40 éves működés után több ezer ügyfelet szolgáltak ki.

Nyomda - TÖRTÉNET

Nyomda - TÖRTÉNET

A nyomda olyan eszköz, amely lehetővé teszi az egyenletes nyomdák tömeges előállítását, főleg a szöveg könyv, röpirat és újság formájában.

Regisztráljon, hogy megtekinthesse a gyűjteményeket, megszervezhesse látogatását, felvehesse a kapcsolatot ...

Regisztráljon a gyűjtemények előnézetének megtekintéséhez, látogatásának megszervezéséhez, kapcsolatfelvételhez…

Pitti Képzeld el a salon szervezését és az események közötti interakciókat a moda és az életmód rendezésére, a bemutató és a termelés és az innováció legújabb stílusára.

Lapos címkenyomtatás - Intec Printing Solutions Ltd.

Lapos címkenyomtatás - Intec Printing Solutions Ltd.

Lapos címkenyomtatás. Roll to roll címkevágás és befejezés. Nyomtasson a hordozóanyagok széles skálájára, beleértve a papírt, a kártyát, a filmet, a fényt, a szintetikus anyagokat, a poliészter hordozókat, a mágneseket és még sok minden mást!